Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 februari 2024

Het verblijf was heel prettig. Huisje was knus, schoon, goed ingericht en gezellig. Personeel was bijzonder vriendelijk. Genoten

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Erik Venekamp
Datum: 18 februari 2024

Top verblijf, fijne locatie ten op zichte van het strand/zee.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Nander de Jong
Datum: 18 februari 2024

Mooi kleinschalig park, met goede ligging van t strand

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 februari 2024

Super gastvrij en vriendelijk personeel

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Leonie Souren
Datum: 16 februari 2024

Zoals iedere keer weer een gevoel van thuiskomen, mede door het hartelijke welkom door Amber van de receptie.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024

Net park, goed verzorgd, mooie accommodatie en hele mooie huisjes gezellig en ruim ingericht.
Leuk restaurant met vriendelijke bediening.

Alleen jammer dat je maar 1 auto kunt parkeren op het park als je met 8 personen in een huisje bent..

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Marlie
Datum: 15 februari 2024

Heel fijn , geintegreerd park in de natuur. Het circuit op de achtergrond als storend ervaren

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024

Wir waren sehr sehr sehr zufrieden!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.