Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 juni 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: robert
Datum: 19 juni 2024

Fantastisch verblijf voor mens en dier

Huisje zat goed in mekaar qua verhouding woon en slapen. Lekker dichtbij de zee voor de honden . Overal palen met hondenpoepzakjes . Aanrader

rating-pie
Naam: A van t Ende
Datum: 17 juni 2024

Niet verwacht

We zaten in een huisje wat weg had van een aquarium . Rechthoek met aan 3 zijden glas. Totaal Geen privacy. De buren op 5 meter afstand rondom.

rating-pie
Naam: Wilma
Datum: 15 juni 2024

Huisje nr. 88

We hadden een aangepast huisje, nr. 88. Prima geschikt voor mensen met een beperking en fijn dat de auto bij het huisje kon blijven staan. Receptiemedewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Onze deur van de woning ging niet open, maar werd snel opgelost. Alleen jammer dat het onkruid welig tierde on de directe omgeving, daar zou wat meer aandacht aan kunnen worden besteed.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juni 2024

Vreselijk, niet doen!

Het was niet schoongemaakt er hing ook een enorme stank in het huisje en er was lekkage. Dag eerder weggegaan.

rating-pie
Naam: Roger
Datum: 13 juni 2024

Erg tevreden

Verrassend lekker gegeten bij de beachclub, leuk dorp, ik overweeg om zelf te investeren in een Roompot lokatie. Zeer vriendelijk personeel en hoge kwaliteit van vakantiehuizen.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024

Ik heb weer enorm genoten en kom graag weer!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 mei 2024
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Marc
Datum: 24 mei 2024

Super locatie

Prima accommodatie en super ligging. Jammer dat we vanwege prive omstandigheden weer de volgende dag naar huis moesten.

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.