Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Zandvoort scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.160 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    9.1
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    8.5
  • Schoonmaak
    8.2
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8.6

Bekijk 1.160 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 april 2024

Gezellige huisjes .
Makkelijk gelijk op het strand .
Fijn om de verse broodjes te kunnen kopen op het park .
Op loop afstand van het stadje .

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Will Spoor
Datum: 03 april 2024

Gezellig huisje dat schoon was en waar we van genoten hebbeb

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Sander de Waard
Datum: 25 maart 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    4
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Christiaan Muijters
Datum: 24 maart 2024

Wij hebben het genoten, de ligging is ideaal voor uitstapjes, Haarlem, Amsterdam, Lisse en Volendam bezocht, alles binnen een uurtje rijden te bereiken. Zandvoort centrum is maar 20 minuten te voet of 3 haltes met de bus.
Restaurant in het vakantiepark kunnen wij aanbevelen, heel gezellig en een heel goede kwaliteit.
Wij komen graag nog eens terug.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Saskia
Datum: 22 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Isabella van Hagen-Hekkert
Datum: 19 maart 2024

Heerlijke plek om tot rust te komen met de zee zo dichtbij om even alles van je af te waaien...

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 maart 2024

Perfect voor een weekje naar zee met de hond buiten het seizoen!

Pluspunten:
- Fantastische locatie direct aan het strand en bij het circuit. Op loopafstand van het dorp.
- Mooi park. Huisjes staan erg dicht op elkaar maar het park is slim opgezet dus dit was niet hinderlijk.
- Efficiënt ingerichte huisjes. De huisjes zijn niet groot maar van de beschikbare ruimte is optimaal gebruik gemaakt.
- Goed restaurant (honden toegestaan)

Minpunten:
- Wifi en tv verbinding zijn heel erg slecht. Zowel internet als de tv vielen constant weg. Technische dienst kon hier niets aan doen.
- Geen stofzuiger of bezem aanwezig (in type Pitstop 4). Niet zo praktisch met al dat strandzand.
- Huisje wordt bij een beetje zon meteen heel warm en er is geen airco. In maart prima te doen, maar ik zou hier nooit in de zomer heen gaan.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 maart 2024

Fijne ligging

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Age Yska
Datum: 15 maart 2024

Vriendelijk en behulpzaam personeel! Mooie huizen, leuke sfeer. 1 puntje: ik reserveer een fiets voor een midweek voor 50 euro, normaal 55 euro. Op de tv staat de prijs van 39 euro. De receptie kon me niet helpen en de parkmanager was met vakantie. Verwacht wel een goede oplossing voor dit probleempje!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.