Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Zandvoort scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.000 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    9.1
  • Kindvriendelijkheid
    8.6
  • Onderhoud
    8.5
  • Schoonmaak
    8.1
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8.6

Bekijk 1.000 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024

Super! Wij komen zeker terug.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

AIRCO in de huisjes!!!!!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Kaat
Datum: 14 juli 2024

Huisjes nog fijner dan op foto’s we konden afleiden. Ideaal om drukte te ontvluchten, je komt meteen tot rust in de duinen. Ook strand is op wandelafstand. Perfect voor 2 daagse even weg!

rating-pie
Naam: Jacqueline
Datum: 08 juli 2024

Erg klein en te ver van het centrum af. Met 5 dames verbleven maar 1 spiegel in het huisje te vinden????? Douche straal is echt slecht voor dames met lang haar en geen airco. Voor die prijs best bedroevend

rating-pie
Naam: Arthur
Datum: 08 juli 2024

Vakantie 2024

Wij komen al een aantal jaren naar Roompot Zandvoort, dus kennen het park, de huisjes en omgeving goed. We weten dus wat we kunnen verwachten en zijn nog nooit teleurgesteld. Ook voldoende te beleven als het weer eens wat minder is.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 juli 2024

Weinig speel attributen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Manouk van den Enden
Datum: 01 juli 2024

We hebben een heel lekker weekend gehad en het personeel is uitermate vriendelijk. Prachtige locatie, goede en comfortabele meubels en heerlijk buiten gezeten. Mijn opmerking tav hygiene is de vele schimmel in de badkamer, kitranden en plafond. Erg vies. Hopelijk kunnen jullie daar wat mee. Groetjes Manouk

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2024

Genoten en komen graag weer terug.

Mooi schoon huisje en schone omgeving heerlijk eten bij het restaurant op het terein en nette prijs. Super vriendelijke bediening. En op strand bij beach restaurant hetzelfde. Vriendelijke bediening en lekker gegeten voor een nette prijs.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2024

Vanuit de op zich toplocatie, vonden wij dat vanaf jullie eigen beachclub tot ver richting zandvoort in alle strandtenten te weinig personeel beschikbaar was en daardoor eetgelegenheden of de keuken zeer vroeg sluiten zonder duiding en ook de wachttijden voor drankjes waren ondermaats

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.